Referenser

Tidigare kursdeltagare:

”Ingrid är en mycket inspirerande och kunnig kursledare”, ”Enkelt o pedagogiskt förmedlat”, ”Mycket kunnig och lättförståelig”,
”Ingrid är bra på att förmedla och få en inspirerad”, ”Entusiasmerande och spännande”, ”Ingrid har ett personligt och mycket trevligt framförande” , ”Fick en sådan inspiration o skaparglädje”


Tidigare uppdragsgivare:

Under föreläsningen förmedlade Ingrid, med mycket varm och positiv energi och en härlig närvaro, inspiration och entusiasm till våra besökare. Ingrid beskrev på ett jordnära sätt, med tydliga och roliga exempel vi kände igen oss i, hur var och en med enkla medel kan förändra sitt hem. Det blev många skratt, många insikter och aha-upplevelser och jag tror att många med mig gick hem och ”rensade”.

Moraparken


”Vi har vid två tillfällen anlitat InSpira för en konsultation i vårt hem. Det har varit väl investerade pengar – vi har haft stor glädje av Ingrids råd.
Vi är djupt imponerade av Ingrids kunskaper och förmågan att förmedla dem. Hon är konkret och rak på sak, och har ett mycket behagligt sätt. I Ingrids sällskap blir det också tydligt hur mycket man kan åstadkomma även med små förändringar. I förbifarten arrangerar Ingrid om några saker på ett bord eller plockar bort ett föremål – och vips har hon skapat harmoni.
Vid den andra konsultationen fick vi inte bara värdefulla råd inför en större renovering, dessutom föll detaljer på plats så att vi fick inspiration att slutföra småprojekt som blivit hängande i luften.
Vi kan med glädje rekommendera en konsultation av InSpira.”

Ann-Louise Forsström och Mats Lundgren


”Efter att ha lyssnat på ett inspirerande föredrag av Ingrid Sohlberg anlitade vi henne för en konsultation på vår arbetsplats. Hon gav oss många värdefulla råd om hur vi kan få en ännu mer tillfredsställande arbetsmiljö. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera henne.”

Banverket Telenät, Gävle


”Vid ett medlemsmöte bjöd vi in Ingrid för att berätta om Feng Shui. Det gjorde hon på ett mycket avspänt och inspirerande sätt som var anpassat till våra och våra närståendes behov. Vi gick hem fulla av idéer om hur vi kunde göra det bättre i våra hemmiljöer.

B Carlestam, Schizofreniföreningen i Gästrikland


” Vi kontaktade Ingrid med anledning av att vi satt i, vad vi kände, gråa och tråkiga lokaler. Via enkla och inte alltför kostsamma förslag förändrade vi på kontoret. Idag känner alla att vi fått en ”hemmakänsla” på kontoret. även besökare känner skillnad.”

Handels avd 26, Gävle


”Ingrid har hjälpt mig och min man att ”se” och uppleva vårt hem på ett nytt sätt. Hon har en unik förmåga att inspirera och förmedla sina kunskaper. Hennes råd och tips är både praktiska och estetiska.”

Sonja o Ken Kubulenso


”Går runt i mitt hem och kan inte se mig mätt på hur harmoniskt det har blivit efter Ingrids Feng Shui-konsultation. Jag blir lika glad varje gång jag kommer hem och öppnar min dörr och känner hur harmoniskt det har blivit med så små förändringar.”

Inga-Lill Oliv


”Efter att Ingrid gjort en Feng Shuikonsultation i min trädgård, ser jag den med helt nya ögon. Jag fick många bra förslag hur jag kan skapa olika ”rum” i den, t.ex. en Hälsohörna där jag kan hämta kraft.”

Å Alfredsson, Gävle


Ett urval av uppdragsgivare

Bibliotek, Gävle och Valbo
Dal-Britta mässan, Sandviken
Etablera / GNA
Fastighetsmäklare, Gävle
Gävle Högskola Mäklarutbildningen
Gävle Sjukhus
Gävle kommun
Gävle Yogastudio
Handels Avd.19, Gävle
Hälsomässan, Gävle
Hälsomässan, Orsa
Hälsomässan, Mora
Högbo Bruk, Spa
IFS Gävle
Magelungens behandlingscentrum
Medborgarskolan, Gävle
Rotary
Sandvik
Sandvikens kommun
Studiefrämjandet N Dalarna och Söderhamn
Swedbank
Växhuset Söderhamn